GUIDADE TURER

SIGHTRUNNINGAtt se och uppleva en stad genom guidade löpturer, sightrunning, är en relativt ny företeelse som håller på att utvecklas till en trend inom turismen. Många vill upprätthålla sin hälsosamma livsstil även under semestern och då passar guidade löpturer utmärkt.

Sightrunning är precis vad det låter som – en kombination av löpning och sightseeing där du håller dig i form på samma gång som du lär känna staden och dess höjdpunkter.

Sevärdheterna upptäcks under en lättare joggingtur vilket innebär att alla med normal grundkondition kan hänga med i tempot.
Eftersom antalet deltagare är begränsat till max 10 per tur är du garanterad en unik och personlig upplevelse. Våra guider har stor kännedom om Ystad/Österlen och brinner för att sprida information om stadens kultur, historia och sevärdheter.

Run Your Lifes guidade löpturer startar våren 2015 och programmet kommer att innehålla följande turer som du kan boka här på hemsidan eller hos Ystads Turistbyrå.

  • smaka-ystad-logoSmaka på Ystad (PREMIÄR 15/5!)
    – vi springer mellan caféer, bagerier, delikatessbutiker och andra ställen med gastronomisk inriktning. Provsmakningar ingår i priset. Ca 120-150 minuter. Pris 249 kr.
    LÄS MER OM TUREN

Comments are closed.