PERSONLIG COACH

Run Your Life erbjuder personlig löpcoachning för alla – oavsett om du är helt otränad och vill komma igång med träningen eller en van löpare som vill förbättra din teknik och på andra sätt ta din löpning till en högre nivå. Du kan antingen anlita oss i enskilda träningspass med fokus på exempelvis teknik eller välja en långsiktig lösning i form av så kallad programskrivning.

Programskrivning (långsiktig löpträning, minst 3 månader):
Vi skräddarsyr upplägget utifrån dina personliga förutsättningar. Programmet anpassas  efter den ambitionsnivå och målbild som framträder efter den inledande konsultationen med coachen (se nedan). Löpning är vår stora passion och vi brinner för att inspirera och motivera dig och för att försöka göra träningen så rolig som möjligt.

Så här går det till vid programskrivning:
Du tar kontakt med oss via mejl eller telefon. Vi sätter då upp en tid för konsultation som sker via Skype/Facetime, telefon eller ett personligt möte. Vi har i vissa fall även möjlighet att komma ut direkt till kundens arbetsplats om så önskas.
Vid den första konsultationen gör löpcoachen en analys av din aktuella träningsstatus. Behovsanalysen ligger till grund för den plan av din framtida träning som du och coachen därefter upprättar tillsammans.

Prislista:
45-50 min löpcoachning (enskilt pass): 495 kr
Programskrivning – kontakta oss för priser: info@runyourlife.se
I programmen ingår 30 min konsultation samt 30 min uppföljning/vecka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *