Så tycker kunderna

För oss är det viktigt att fortsätta utveckla Run Your Life i enlighet med kundernas önskemål och förväntningar. Alla som deltar i en guidad tur, följer med på en resa eller medverkar i någon av våra gruppträningar har möjlighet att fylla i en enkät på internet.

Så här tycker några av våra kunder om oss:

Jag gillar att träna och jag tycker om god mat. Smaka På Ystad är en perfekt kombination av detta. Och så får man lite historia på köpet. En fantastiskt trevlig upplevelse!
(Sabina Hansson, Ystad)

Smaka på Ystad är en supertrevlig upplevelse med ett roligt upplägg. Det är en mix av motion, goda smakupplevelser, information om Ystads historia och inte minst möjligheten att träffa nya, härliga människor. Pricken över i:et är den underbara, proffsiga och söta joggingguiden Daniela. Jag kan varmt rekommendera denna trevliga och prisvärda tur. Vi var fyra deltagare mellan 9 och 75 år. Kan vi kan ni!
(Louise Johansen, Ystad)

Kan verkligen rekommendera “Smaka på Ystad-turen”! Alla åldrar i vårt sällskap tyckte att det var jättekul.
(Kerstin Holmström, Ystad)

Daniela som ledde turen berättade roligt och intressant om Ystad. Hon var dessutom glad och positiv! Alla i vår grupp (65, 40, 14, 13 och 11 år gamla) gillade turen jättemycket!

Jag har varit med på flera guidade turer i Ystad men det här var den roligaste hittills. Upplägget känns modernt och turen är anpassad för alla åldrar. Kanonkul!
(Karin Persson, Uppsala)

Jag tycker att det var superkul! Smaka På Ystad är en härlig mix av mat, motion och kunskap. Och det är bra att även barn kan vara med, det är en jättefin familjeaktivitet.
(Paula Cameron, Ystad)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *