RESOR

Det råder ingen tvekan om att träning i allmänhet och löpning i synnerhet är en stark samhällstrend. Fler och fler väljer löpning som motionsform, försäljningen av sportskor slår ständigt nya rekord och allt fler väljer att starta i ett eller flera motionslopp varje år. Kort sagt – löpning är glödhett!

Samtidigt visar undersökningar att vi svenskar reser allt mer. Både weekendresorna och långresorna ökar och vi ställer också högre krav på resans innehåll. Många av oss, även där är trenden tydligt uppåtgående, väljer att packa ner löparskorna i resväskan. Att upptäcka en stad genom löpning är ett nytt sätt att resa.

En tidig morgonrunda före frukost eller en kvällstur i skymningen i storstäder som Rom, London eller Paris är något alldeles fantastiskt! Samma etikett kan klistras på känslan som infinner sig när du springer ett internationellt lopp tillsammans med tiotusentals andra löpare från världens alla hörn.

I vår satsning på LÖPARRESOR vill Run Your Life koppla ihop dessa båda trender. Vi vill ta dig med på en sightjoggingtur genom Londons parker, visa dig runt i mysiga Edinburgh och springa på upptäcktsfärd i hippa Berlin-stadsdelen Prenzlauer Berg. Kanske springer vi Budapest Marathon tillsammans, eller så jagar vi nytt PB i Berlins vrålsnabba halvmara. Kort sagt – vi vill visa dig världen med löparskorna på. Vad vill DU uppleva?


AKTUELLA RESOR:

  • BERLIN HALVMARATON 6–9 april 2018
    I Run Your Lifes premiärresa möter vi våren i en av Europas mest spännande städer. Vi springer den flacka och snabba halvmaran, besöker loppets Expo och får vara med på en sightjoggingtur av en lokal löparguide. Givetvis blir det lite tid till shopping, museer och annat kul också. Vi utlovar ett riktigt attraktivt premiärpris på denna löparresa! Mer info inom kort, men anmäl gärna ditt intresse redan nu till info@runyourlife.se

Comments are closed.